Skip to main content

RVS is een prachtig product dat we in verschillende vormen dagelijks tegenkomen, maar wel moeilijk is om goed te bewerken. RVS vinden we in de vorm van plaatwerk vaak terug in de tanks, ketelbouw, interieurs, machines en constructies. Zeker in de voedingsmiddelenindustrie en farmaceutische industrie wordt RVS ontzettend veel toegepast vanwege de vele gunstige eigenschappen. Hygiëne is daarvan een belangrijk voorbeeld.

Diensten Bekkers Metaalbewerking in Boxtel

Wanneer het gaat om metaalbewerking kan Bekkers Metaal u altijd een passende oplossing bieden. Van kapotte machineonderdelen repareren tot het leveren van een geheel nieuw product. Met de volgende diensten kunnen we u helpen:

RVS bewerken bij Bekkers Metaal

Bij het bewerken van RVS is goed gereedschap van belang. Roestvaststaal is een sterk staal en heeft een moeilijke bewerkbaarheid. Zo kan bijvoorbeeld een verkeerd soort boortje vervormen door de wrijving die ontstaat bij het doorboren van RVS. U kunt zelf gaan slijpen, boren en buigen of u besteedt het eenvoudig uit. Bekkers metaal verwerkt verschillende soorten RVS, geschikt voor binnen- en buitenshuis. Bespaar op dure opslag en gereedschappen en bestel uw RVS op maat wanneer u het nodig heeft. Met een hoge leverbetrouwbaarheid heeft u uw producten op tijd in huis.

Contact opnemen met Bekkers Metaal in regio Boxtel

Heeft u vragen over hoe we te werk gaan, of wilt u weten of we iets voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op? Onze specialisten kunnen u precies uitleggen hoe we u kunnen helpen. Bel +31(0)73-5322981 of stuur een mail naar info@bekkersmetaal.nl

Machinepark

Ons bedrijf beschikt over een compleet machinepark waardoor  wij in staat zijn om een compleet product te leveren. Hierdoor zijn wij in staat om alle voor- en nabewerkingen  in eigen beheer uit te voeren.

Draaien

Draaien conventioneel en cnc: aantal en afmetingen draaibanken.

Frezen

Frezen conventioneel en cnc: aantal en afmetingen frezen.

Rondslijpen

Rond- en vlakslijpen: aantal en afmetingen vlak- en rondslijpen.

Vlakslijpen

Rond- en vlakslijpen: aantal en afmetingen vlak- en rondslijpen.

Steken

Bij diverse soorten materialen.

Spuiten

HVOF, plasma, elektrisch, aAutogeen, fusen

Lassen

Lasvormen TIG-MIG-MAG-CO2- electrode.

Wilt u in contact komen met ons of heeft u vragen en/of opmerkingen? Wij helpen u graag!