Skip to main content

Het bedrijf

Op 1 Juli 1936 werd Lombert & Zon opgericht door P. Lombert. Op dat moment waren vijf werknemers in dienst. Lombert was destijds gevestigd in de Dorpstraat in Geffen. Het bedrijf was gespecialiseerd in verspanen, autogeen en elektrisch spuiten.
Op 1 oktober 1972 is Lombert overgegaan in Bekkers vlamspuittechnieken en later in Bekkers Metaalspuitwerken B.V.. Dit werd gedaan onder leiding van Albert Bekkers.
Door de groei van het bedrijf zag Bekkers zich genoodzaakt te verhuizen in 1993 naar de huidige locatie, Bedrijvenweg 10 te Geffen.
Het machinepark werd uitgebreid met verspaningsmachines. In 2007 werd een nieuwe spuittechniek geïntroduceerd; HP-HVOF (High Velocity Oxygen Fuel). Hiervoor werd een nieuwe productiehal gebouwd. Naast de introductie van HVOF spuiten kwam er ook een nieuwe eigenaar de heer Sverre Johnsen.
In 2011 is de techniek van het plasmaspuiten geïntroduceerd. Bij Bekkers Metaalspuitwerken werken momenteel 15 medewerkers.

Ontmoet onze werknemers

Machinepark

Ons bedrijf beschikt over een compleet machinepark waardoor  wij in staat zijn om een compleet product te leveren. Hierdoor zijn wij in staat om alle voor- en nabewerkingen  in eigen beheer uit te voeren.

Draaien

Conventioneel draaien en NC draaien.

Frezen

Conventioneel frezen en CNC frezen

Rondslijpen

Hoog nauwkeurige rondslijpbewerkingen.

Vlakslijpen

Variërend in grootte, vermogen en nauwkeurigheidsgraad.

Steken

Bij diverse soorten materialen.

Spuiten

HVOF, plasma, elektrisch, aAutogeen, fusen

Lassen

TIG, MIG, elektrisch lassen, autogeen.

Wilt u in contact komen met ons of heeft u vragen en/of opmerkingen? Wij helpen u graag!