Skip to main content

Personeel

van Bekkers Metaalspuitwerken

Rob Didden

directeur

Er moet er een zijn die de zaak coördineert en het overzicht houdt en dat is hij. Personeel, overheid, milieu, energie en visie zijn de zaken waar hij voor warmloopt.

Rob de Laat

bedrijfsleider

Onze bedrijfsleider die de draaischijf vormt tussen afnemer en bedrijf. Bij hem kunt u met al uw vragen terecht op het gebied van reparatie, renovatie en innovatie. Kent het bedrijf tot in alle hoeken en gaten.

Ella

administratief medewerker

Meestal hoort U Ella als eerste als u belt. De stem van Bekkers, maar ook verantwoordelijk voor facturatie en betalingen. Het toetsenbord is haar gereedschap.

Jolanda

administratief medewerker

Best kans dat U Jolanda aan de lijn krijgt als Ella er niet is. Jolanda scant, boekt in en ondersteund ons bij onze administratieve taken. Een soort manusje van alles dus.

Perry

werkplaatschef

Bijna 40 jaar geschiedenis draagt onze werkplaatschef Perry met zich mee en daarom heeft hij voor (bijna) alle vragen wel een antwoord omdat het al een keertje voorgekomen is.

Gert-Jan

machinebankwerker

Als het maar op verspanen lijkt is deze ervaren machinebediener in zijn sas. Slijpen, draaien, frezen, boren, steken. Hij kan het allemaal. Mocht het in CNC moeten is dat ook geen probleem.

Jan

thermisch spuiter

Altijd op zoek naar oplossingen zodat wij als bedrijf zaken kunnen aanbieden waar anderen het af moeten laten weten. Draad of poeder, electrisch of autogeen, Jan brengt het aan.

Krijn

slijper

Krijn is slijper in hart en nieren. Geen detail ontgaat hem en de eisen kunnen niet hoog genoeg zijn. Slijpen is door hem verheven tot een kunstvorm.

Marek

machinebankwerker

Onze algemene machinebankwerker en reserve draad- en poederspuiter. Geen klus zo zwaar of Marek kan het aan. Boren, frezen en draaien zijn de competenties van deze gewaardeerde collega.

Nicky

bankwerker

Één van onze jongste medewerkers die bijzonder vaardig is in cnc programmeren en verspanen. Heeft zich bekwaamd in het optimeren van verspanende gereedschappen en houd wel van een spaantje.

Orveo

thermisch spuiter

Orveo heeft een flinke staat van dienst opgebouwd in het plasma- en hvof-spuiten. Jarenlange ervaring betaalt zich uit in voorspelbare en reproduceerbare coatinglagen.

Peter

draaier

Als je denkt aan draaien dan denk je aan Peter. De momenten dat Peter slaapt droomt hij van draaien. Voor hem is het een levensinvulling om alles van draaien te weten en de beste vakman te zijn.

Pieter

thermisch spuiter

Pas een jaar bezig in het plasma- en hvof-spuiten en hij brengt al zelfstandig coatinglagen aan met onze apparatuur. Een veelbelovende aanwinst voor ons bedrijf.

William

draaier

Het hele leven van William draait om tsja, het draaien dus. Groot, klein, nauwkeurig en vooral de tijd nemen om het in één keer goed te doen. Dat is William ten voeten uit.

Bart

alleskunner

Na een dwaling in de meubelbranche teruggekeerd in de schoot van Bekkers als alleskunner. CNC-conventioneel of een stekker aanzetten, Bart kan het.

Wilt u in contact komen met ons of heeft u vragen en/of opmerkingen? Wij helpen u graag!