Skip to main content

Bent u opzoek naar een bedrijf dat gespecialiseerd is metaalbewerking in de regio van Wijchen. Bekkers Metaal beschikt over een uitgebreid machinepark, waardoor we snel een compleet product kunnen leveren. Hierdoor kunnen we ook alle voor- en nabewerkingen uitvoeren in eigen beheer.

Metaalbewerking is een vak dat met veel kennis van zaken en precisie uitgevoerd moet worden. Daar is ook de juiste apparatuur voor nodig. Vandaar ook dat we u graag wijzen op Bekkers Metaalbewerking, als u op zoek bent naar een bedrijf dat metaalbewerking in Tiel voor u kan verzorgen. Ons bedrijf heeft de mensen in dienst die u kan helpen bij elke oplossing.

Maatwerk is geen probleem voor Bekkers Metaal

Bij ons bent u niet alleen aan het juiste adres voor het draaien en frezen, maar ook voor de nabewerking van producten. U kunt daarbij onder andere denken aan anodiseren, vernikkelen, harden, slijpen en passiveren.

Wij krijgen opdracht uit veel verschillende industrieën. Hierdoor kunnen wij maatwerk leveren voor ieder bedrijf uit elke sector. Omdat wij al onze werkzaamheden op een plek kunnen uitvoeren handelen we altijd snel en adequaat. Dat is het voordeel van het in bezit hebben van een groot machinepark.

Diensten Bekkers Metaalbewerking in regio Wijchen

Wanneer het gaat om metaalbewerking kan Bekkers Metaal u altijd een passende oplossing bieden. Van kapotte machineonderdelen repareren tot het leveren van een nieuw complex product. Met de volgende onderdelen van metaalbewerking kunnen wij u van dienst zijn:

Contact opnemen met Bekkers Metaal in de buurt van Wijchen

Bent u benieuwd hoe wij u van dienst kunnen zijn? Neem dan contact met ons op. Bel +31(0)73-5322981 of stuur een mail naar info@bekkersmetaal.nl. Onze specialisten staan u graag te worden en kunnen u precies vertellen hoe we kunnen helpen. Wij helpen u graag verder.

Machinepark

Ons bedrijf beschikt over een compleet machinepark waardoor  wij in staat zijn om een compleet product te leveren. Hierdoor zijn wij in staat om alle voor- en nabewerkingen  in eigen beheer uit te voeren.

Draaien

Draaien conventioneel en cnc: aantal en afmetingen draaibanken.

Frezen

Frezen conventioneel en cnc: aantal en afmetingen frezen.

Rondslijpen

Rond- en vlakslijpen: aantal en afmetingen vlak- en rondslijpen.

Vlakslijpen

Rond- en vlakslijpen: aantal en afmetingen vlak- en rondslijpen.

Steken

Bij diverse soorten materialen.

Spuiten

HVOF, plasma, elektrisch, aAutogeen, fusen

Lassen

Lasvormen TIG-MIG-MAG-CO2- electrode.

Wilt u in contact komen met ons of heeft u vragen en/of opmerkingen? Wij helpen u graag!