Skip to main content

Bent u opzoek naar een bedrijf dat gespecialiseerd is metaalbewerking in de regio van Uden. Bekkers Metaal beschikt over een uitgebreid machinepark, waardoor we snel een compleet product kunnen leveren. Hierdoor kunnen we ook alle voor- en nabewerkingen uitvoeren in eigen beheer.

Onze specialisten hebben jarenlange ervaring in het vakgebied en hebben toegang tot de modernste technieken. Doordat wij alles onder één dak kunnen leveren, besparen we veel tijd voor de klant. Van ontwikkeling en voorbereiding tot het samenstellen van zeer complexe producten. Voor Bekkers Metaal is niets te complex.

Diensten Bekkers Metaalbewerking in regio Uden

Wanneer het gaat om metaalbewerking kan Bekkers Metaal u altijd een passende oplossing bieden. Van kapotte machineonderdelen repareren tot het leveren van een nieuw complex product. Met de volgende onderdelen van metaalbewerking kunnen wij u van dienst zijn:

Maatwerk is geen probleem voor Bekkers Metaal

Wij krijgen opdracht uit veel verschillende industrieën. Hierdoor kunnen wij maatwerk leveren voor ieder bedrijf uit elke sector. Omdat wij al onze werkzaamheden op een plek kunnen uitvoeren handelen we altijd snel en adequaat. Dat is het voordeel van het in bezit hebben van een groot machinepark.

Contact opnemen met Bekkers Metaal in de buurt van Uden

Heeft u vragen over hoe we te werk gaan, of wilt u weten of we iets voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op? Onze specialisten kunnen u precies uitleggen hoe we u kunnen helpen. Bel +31(0)73-5322981 of stuur een mail naar info@bekkersmetaal.nl. Wij helpen u graag verder!

Machinepark

Ons bedrijf beschikt over een compleet machinepark waardoor  wij in staat zijn om een compleet product te leveren. Hierdoor zijn wij in staat om alle voor- en nabewerkingen  in eigen beheer uit te voeren.

Draaien

Draaien conventioneel en cnc: aantal en afmetingen draaibanken.

Frezen

Frezen conventioneel en cnc: aantal en afmetingen frezen.

Rondslijpen

Rond- en vlakslijpen: aantal en afmetingen vlak- en rondslijpen.

Vlakslijpen

Rond- en vlakslijpen: aantal en afmetingen vlak- en rondslijpen.

Steken

Bij diverse soorten materialen.

Spuiten

HVOF, plasma, elektrisch, aAutogeen, fusen

Lassen

Lasvormen TIG-MIG-MAG-CO2- electrode.

Wilt u in contact komen met ons of heeft u vragen en/of opmerkingen? Wij helpen u graag!