Skip to main content

Bent u opzoek naar een bedrijf voor professioneel metaalbewerking vlakbij Oss. Bekkers Metaal is dan het bedrijf waar u naar opzoek bent. Wij beschikken over een uitgebreid machinepark, waardoor we snel een compleet product kunnen leveren. Hierdoor kunnen we ook alle voor- en nabewerkingen uitvoeren in eigen beheer.

Onze medewerkers hebben veel ervaring op het gebied van metaalbewerking en gebruiken de modernste technieken. Wij leveren alles onder een dak, waardoor er veel tijd bespaart wordt voor de consument. Van ontwikkeling en voorbereiding tot het samenstellen van zeer complexe producten. Voor Bekkers Metaal is niets te ingewikkeld.

Maatwerk is geen probleem voor Bekkers Metaal

Wij hebben opdrachtgevers uit diverse industrieën. Hierdoor zijn we in staat om maatwerk re leveren voor ieder bedrijf in elke sector. Omdat wij al onze werkzaamheden op een plek kunnen uitvoeren handelen we altijd snel en adequaat. Dat is het voordeel van het in bezit hebben van een groot machinepark.

Diensten Bekkers Metaalbewerking in Oss

Wanneer het gaat om metaalbewerking kan Bekkers Metaal u altijd een passende oplossing bieden. Van kapotte machineonderdelen repareren tot het leveren van een geheel nieuw product. Met de volgende diensten kunnen we u helpen:

Contact opnemen met Bekkers Metaal in regio Oss

Heeft u vragen over hoe we te werk gaan, of wilt u weten of we iets voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op? Onze specialisten kunnen u precies uitleggen hoe we u kunnen helpen. Bel +31(0)73-5322981 of stuur een mail naar info@bekkersmetaal.nl

Machinepark

Ons bedrijf beschikt over een compleet machinepark waardoor  wij in staat zijn om een compleet product te leveren. Hierdoor zijn wij in staat om alle voor- en nabewerkingen  in eigen beheer uit te voeren.

Draaien

Draaien conventioneel en cnc: aantal en afmetingen draaibanken.

Frezen

Frezen conventioneel en cnc: aantal en afmetingen frezen.

Rondslijpen

Rond- en vlakslijpen: aantal en afmetingen vlak- en rondslijpen.

Vlakslijpen

Rond- en vlakslijpen: aantal en afmetingen vlak- en rondslijpen.

Steken

Bij diverse soorten materialen.

Spuiten

HVOF, plasma, elektrisch, aAutogeen, fusen

Lassen

Lasvormen TIG-MIG-MAG-CO2- electrode.

Wilt u in contact komen met ons of heeft u vragen en/of opmerkingen? Wij helpen u graag!