Skip to main content

Bent u opzoek naar een professioneel metaalbedrijf, die u kan helpen bij het draaien van metaal. Het draaien van metaal is verspaningstechniek, waarbij het metaal op draaibank wordt rondgedraaid en daarmee een snijbeweging maakt.  Op die manier kunnen allerlei ronde vormen worden gecreëerd zoals cilindrische en conische assen.

Metaalsoorten draaien

Wij kunnen alle soorten metaal voor u draaien. Door onze jarenlange ervaring en onze moderne apparatuur is geen opdracht te ingewikkeld. Hieronder ziet u een overzicht van metalen die wij kunnen draaien.

  • Staal
  • RVS
  • Aluminium
  • Messing
  • Koper
  • Kunststof.

Metaal draaien én frezen

Bij Bekkers Metaal kunt u ook terecht voor een combinatie van verschillende bewerkingen. Zo kan een product bestaan uit draaiwerk in combinatie met freeswerk. Wij kunnen zowel eenvoudig als complex draai- en freeswerk leveren uit hoogwaardige metalen. Dit doen wij met uiterste precisie en gespecialiseerde machines.

Van kleine oplages tot grote series

Wij zijn sterk in seriematig draaiwerk vanaf 100 stuks tot 1.000.000 stuks. Dit doen wij uiteraard met gunstige voorwaarden waarin tal van maatwerk mogelijk is. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Contact opnemen met Bekkers Metaal

Heeft u vragen over hoe we te werk gaan, of wilt u weten of we iets voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op? Onze specialisten kunnen u precies uitleggen hoe we u kunnen helpen. Bel +31(0)73-5322981 of stuur een mail naar info@bekkersmetaal.nl

Machinepark

Ons bedrijf beschikt over een compleet machinepark waardoor  wij in staat zijn om een compleet product te leveren. Hierdoor zijn wij in staat om alle voor- en nabewerkingen  in eigen beheer uit te voeren.

Draaien

Draaien conventioneel en cnc: aantal en afmetingen draaibanken.

Frezen

Frezen conventioneel en cnc: aantal en afmetingen frezen.

Rondslijpen

Rond- en vlakslijpen: aantal en afmetingen vlak- en rondslijpen.

Vlakslijpen

Rond- en vlakslijpen: aantal en afmetingen vlak- en rondslijpen.

Steken

Bij diverse soorten materialen.

Spuiten

HVOF, plasma, elektrisch, aAutogeen, fusen

Lassen

Lasvormen TIG-MIG-MAG-CO2- electrode.

Wilt u in contact komen met ons of heeft u vragen en/of opmerkingen? Wij helpen u graag!