Skip to main content

Bekkers Metaalspuitwerken is er ook voor de reparatie van uw machine. Natuurlijk wilt u het liefst dat uw productieproces zoveel mogelijk normaal door kan blijven draaien. Dat begrijpen wij, en met onze snelle aanpak kunt u eventuele machinestilstand tot een minimum beperken.

Oorzaken voor het repareren van uw machine

Helaas gaat er van tijd tot tijd wel eens een machine kapot. Vaak is dat het gevolg van slijtage, corrosie of erosie. Na een tijdje zullen machines hun functie niet meer naar behoren kunnen uitvoeren.

Wij kunnen de metalen onderdelen van uw machines terugbrengen naar hun oorspronkelijke staat, en zelfs verbeteren. Maar u kunt ook complete delen van uw machine bij ons in reparatie geven. Wij zullen er dan voor zorgen dat de componenten die aandacht nodig hebben in de vorm van onderhoud of een reparatie, weer als nieuw zijn. Bovendien zetten wij het hele machinedeel weer in elkaar en komt het inbouwklaar weer bij u terug. Ook als er voor- of nabewerkingen nodig zijn voor de reparatie, kunnen wij die in eigen beheer uitvoeren. Zo hoeft u uw onderdelen slechts één keer in te leveren. Het hele reparatieproces is bij ons in goede handen.

Waarom u kiest voor Bekkers Metaal

Onze mensen zijn echte vakmensen. Bovendien beschikken wij over een zeer compleet machinepark waarmee we alle denkbare bewerkingen kunnen uitvoeren.

Het produceren van machineonderdelen op maat is bij ons een combinatie van vakmanschap en computergestuurd bewerken. Zo leveren wij snel en accuraat maatwerk, en de tijd die we nodig hebben voor reparatie van uw machine zal tot een minimum worden beperkt.

Contact opnemen

Heeft u vragen over de mogelijkheden en de processen die wij hanteren voor de reparatie van uw machine? Neemt u gerust contact met ons op, wij staan u graag te woord.

Machinepark

Ons bedrijf beschikt over een compleet machinepark waardoor  wij in staat zijn om een compleet product te leveren. Hierdoor zijn wij in staat om alle voor- en nabewerkingen  in eigen beheer uit te voeren.

Draaien

Draaien conventioneel en cnc: aantal en afmetingen draaibanken.

Frezen

Frezen conventioneel en cnc: aantal en afmetingen frezen.

Rondslijpen

Rond- en vlakslijpen: aantal en afmetingen vlak- en rondslijpen.

Vlakslijpen

Rond- en vlakslijpen: aantal en afmetingen vlak- en rondslijpen.

Steken

Bij diverse soorten materialen.

Spuiten

HVOF, plasma, elektrisch, aAutogeen, fusen

Lassen

Lasvormen TIG-MIG-MAG-CO2- electrode.

Wilt u in contact komen met ons of heeft u vragen en/of opmerkingen? Wij helpen u graag!