Skip to main content

Helaas is het onontkoombaar dat er eens in de zoveel tijd een machine kapot gaat. Als u wenst dat dit door ervaren specialisten wordt hersteld dan kan Bekkers Metaal u snel van dienst zijn Wij beschikken over een ervaren team van allround monteurs die u dag en nacht van dienst kunnen zijn. Zij begrijpen hoe vervelend een kapotte machine of installatie voor u is, en helpen u daarom ook graag uit de brand.

Oorzaken van versleten machinedelen

Door corrosie, erosie en slijtage zal een product niet meer aan de gebruiksspecificaties voldoen. Met de technieken die Bekkers in huis heeft kunnen we deze componenten weer terugbrengen naar de oorspronkelijke staat. De nodige voor- en nabewerkingen, noodzakelijk voor het terugbrengen naar deze oorspronkelijke staat, staan ook ter beschikking waardoor het “one-stop” shopping wordt. Lever uw oude product in en het komt inbouw klaar retour.

Machine reparatie en andere diensten

Wanneer het gaat om metaalbewerking kan Bekkers Metaal u altijd een passende oplossing bieden. Van kapotte machineonderdelen repareren tot het leveren van een geheel nieuw product. Met de volgende diensten kunnen we u helpen:

Offerte aanvragen voor machine reparatie

Heeft u vragen over hoe we te werk gaan, of wilt u weten of we iets voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op? Onze specialisten kunnen u precies uitleggen hoe we u kunnen helpen. Bel +31(0)73-5322981 of stuur een mail naar info@bekkersmetaal.nl

Machinepark

Ons bedrijf beschikt over een compleet machinepark waardoor  wij in staat zijn om een compleet product te leveren. Hierdoor zijn wij in staat om alle voor- en nabewerkingen  in eigen beheer uit te voeren.

Draaien

Draaien conventioneel en cnc: aantal en afmetingen draaibanken.

Frezen

Frezen conventioneel en cnc: aantal en afmetingen frezen.

Rondslijpen

Rond- en vlakslijpen: aantal en afmetingen vlak- en rondslijpen.

Vlakslijpen

Rond- en vlakslijpen: aantal en afmetingen vlak- en rondslijpen.

Steken

Bij diverse soorten materialen.

Spuiten

HVOF, plasma, elektrisch, aAutogeen, fusen

Lassen

Lasvormen TIG-MIG-MAG-CO2- electrode.

Wilt u in contact komen met ons of heeft u vragen en/of opmerkingen? Wij helpen u graag!