Skip to main content

Bekkers Metaal is hét metaalbewerkingsbedrijf van Nederland. Ook voor het lasersnijden van metaal kunt u bij ons terecht. Met de zeer nauwkeurige bewerkingstechniek lasersnijden is het mogelijk om razendsnel en efficiënt metaal op maat te snijden.

De voordelen van het lasersnijden van metaal

Snijden met een laser brengt veel voordelen met zich mee. We hebben het hiervoor al over de hoge nauwkeurigheid gehad. Daar komt bij dat het met een laser mogelijk is om de meest complexe vormen uit te snijden. We kunnen hiervoor beginnen met snijden op elke gewenste plek in het materiaal.

De computer maakt van tevoren een berekening om zo effectief mogelijk te snijden en hier zo min mogelijk materiaalverlies bij te laten optreden. Daarnaast kan er met een laser razendsnel gesneden worden. De intensiteit van de laserstraal is zo groot dat deze praktisch als een mes door de boter snijdt.

Verschillende metalen voor lasersnijden

Wij kunnen alle soorten metaal voor u snijden. Door onze jarenlange ervaring en onze moderne apparatuur is geen opdracht te ingewikkeld. Hieronder ziet u een overzicht van metalen die wij kunnen lasersnijden.

  • Staal
  • Aluminium
  • RVS
  • Koper
  • Messing
  • Kunststof.

Lasersnijden bij Bekkers Metaal

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van lasersnijden bij Bekkers Metaal. Vraag dan gemakkelijk een offerte aan of neem hier contact met ons op. Als u vragen heeft, kunt u ons altijd even bellen. Onze specialisten staan u graag te woorden en kunnen u het best voorzien van de juiste informatie.

Machinepark

Ons bedrijf beschikt over een compleet machinepark waardoor  wij in staat zijn om een compleet product te leveren. Hierdoor zijn wij in staat om alle voor- en nabewerkingen  in eigen beheer uit te voeren.

Draaien

Draaien conventioneel en cnc: aantal en afmetingen draaibanken.

Frezen

Frezen conventioneel en cnc: aantal en afmetingen frezen.

Rondslijpen

Rond- en vlakslijpen: aantal en afmetingen vlak- en rondslijpen.

Vlakslijpen

Rond- en vlakslijpen: aantal en afmetingen vlak- en rondslijpen.

Steken

Bij diverse soorten materialen.

Spuiten

HVOF, plasma, elektrisch, aAutogeen, fusen

Lassen

Lasvormen TIG-MIG-MAG-CO2- electrode.

Wilt u in contact komen met ons of heeft u vragen en/of opmerkingen? Wij helpen u graag!