Skip to main content

CNC Draaien is een bewerkingsproces waarbij een niet-roterend snijgereedschap lineair beweegt terwijl het werkstuk draait en een perfecte snede in een cilindrische vorm veroorzaakt. Omdat het werkstuk met een hoog toerental draait, hoeft het snijgereedschap alleen recht op de X- en Z-as te bewegen.

CNC staat voor Computer Numerical Control, wat aangeeft dat metaalbewerking geautomatiseerd wordt aangestuurd. Op basis van een code worden metaalbewerkingsfuncties uitgevoerd. Bekkers Metaal biedt u twee soorten CNC metaalbewerking:

Metaalsoorten CNC draaien

Wij kunnen alle soorten metaal voor u draaien. Door onze jarenlange ervaring en onze moderne apparatuur is geen opdracht te ingewikkeld. Hieronder ziet u een overzicht van metalen die wij kunnen draaien.

  • Staal
  • RVS
  • Aluminium
  • Messing
  • Koper
  • Kunststof.

ISO-9001 gecertificeerd Metaalbewerkingsbedrijf

ISO 9001 gecertificeerde bedrijven voldoen aan de eisen in de ISO 9001 norm. Dit betekent dat een organisatie stelselmatig beheerst dat geleverde producten of diensten voldoen aan de behoeften, eisen, wensen en specificaties van de klant en dit ook continu blijft verbeteren. Een ISO 9001 gecertificeerd bedrijf stelt dus voorop wat zijn/haar klanten belangrijk vinden aan een product of dienst en beheerst systematisch het voldoen aan die verwachtingen.

Contact opnemen met Bekkers Metaal

Heeft u vragen over hoe we te werk gaan, of wilt u weten of we iets voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op? Onze specialisten kunnen u precies uitleggen hoe we u kunnen helpen. Bel +31(0)73-5322981 of stuur een mail naar info@bekkersmetaal.nl

Machinepark

Ons bedrijf beschikt over een compleet machinepark waardoor  wij in staat zijn om een compleet product te leveren. Hierdoor zijn wij in staat om alle voor- en nabewerkingen  in eigen beheer uit te voeren.

Draaien

Draaien conventioneel en cnc: aantal en afmetingen draaibanken.

Frezen

Frezen conventioneel en cnc: aantal en afmetingen frezen.

Rondslijpen

Rond- en vlakslijpen: aantal en afmetingen vlak- en rondslijpen.

Vlakslijpen

Rond- en vlakslijpen: aantal en afmetingen vlak- en rondslijpen.

Steken

Bij diverse soorten materialen.

Spuiten

HVOF, plasma, elektrisch, aAutogeen, fusen

Lassen

Lasvormen TIG-MIG-MAG-CO2- electrode.

Wilt u in contact komen met ons of heeft u vragen en/of opmerkingen? Wij helpen u graag!