Skip to main content

Bent u opzoek naar professioneel metaalbewerkingsbedrijf in de buurt van Eindhoven? Bekkers Metaal is de specialist waar u naar opzoek bent. Ons bedrijf beschikt over een compleet machinepark waardoor wij in staat zijn om een compleet product te leveren. Hierdoor zijn wij in staat om alle voor- en nabewerkingen in eigen beheer uit te voeren.

Onze metaalbewerkers hebben jarenlange ervaring en gebruiken de modernste technieken voor metaalbewerking. Van ontwikkeling en voorbereiding tot het samenstellen van zeer complexe producten. Wij leveren alles onder één dak, zodat veel tijd voor u bespaart kan worden.

Diensten Bekkers Metaalbewerking in Eindhoven

Op het gebied van metaalbewerking kunnen we altijd een oplossing voor u bieden. Van versleten machineonderdelen repareren tot een geheel nieuw product produceren. Bekkers Metaal biedt voor elk probleem een passende oplossing. Zo kunnen wij u helpen bij:

Maatwerk is geen probleem voor Bekkers Metaal

Wij hebben klanten en opdrachtgevers uit veel verschillende industrieën. Hierdoor kunnen we maatwerk leveren voor elke sector. Wij voeren de metaalbewerking uit in ons grote machinepark in de buurt van Eindhoven. Omdat wij al onze werkzaamheden op een plek uitvoeren handelen we altijd snel en adequaat.

Contact opnemen met Bekkers Metaal in Eindhoven

Heeft u vragen over hoe we te werk gaan, of wilt u weten of we iets voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op? Onze specialisten kunnen u precies uitleggen hoe we u kunnen helpen. Bel +31(0)73-5322981 of stuur een mail naar info@bekkersmetaal.nl.

Machinepark

Ons bedrijf beschikt over een compleet machinepark waardoor  wij in staat zijn om een compleet product te leveren. Hierdoor zijn wij in staat om alle voor- en nabewerkingen  in eigen beheer uit te voeren.

Draaien

Draaien conventioneel en cnc: aantal en afmetingen draaibanken.

Frezen

Frezen conventioneel en cnc: aantal en afmetingen frezen.

Rondslijpen

Rond- en vlakslijpen: aantal en afmetingen vlak- en rondslijpen.

Vlakslijpen

Rond- en vlakslijpen: aantal en afmetingen vlak- en rondslijpen.

Steken

Bij diverse soorten materialen.

Spuiten

HVOF, plasma, elektrisch, aAutogeen, fusen

Lassen

Lasvormen TIG-MIG-MAG-CO2- electrode.

Wilt u in contact komen met ons of heeft u vragen en/of opmerkingen? Wij helpen u graag!